به گزارش خبرنگار مهر، منصور ستوده ظهر پنجشنبه در کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان همدان بابیان اینکه ۱۶ هزار چاه کشاورزی، صنعتی و شرب در استان همدان وجود دارد، اظهار داشت: ۱۰ درصد از این چاهها متروکه و خشک هستند.
وی بابیان اینکه مابقی چاهها نیز نیمی دیزلی و نیمی چاه برقی هستند، بیان داشت: از ۱۴ هزار چاه فعال در استان همدان دو هزار و ۴۰۰ چاه مجهز به کنتور هوشمند برقی شدند.
مدیرکل هواشناسی استان همدان نیز در این جلسه بابیان اینکه طبق پیشبینیها از ۱۵ مرداد تا اسفندماه باید کاهش بارش و افزایش دما را داشته باشیم، اظهار کرد: کره زمین در سال ۲۰۱۵ گرمترین سال را داشت و این مسئله میطلبد که برنامهریزی خاصی برای مقابله با اثرات تغییر دما داشته باشیم.
سید مهرداد حسینی با تأکید بر اینکه بارندگیهای استان همدان نسبت به درازمدت و سال گذشته مثبت است اما در قسمتهای شمالی استان تقریباً به صفر نزدیک میشود، بیان کرد: میزان بارندگی امسال در همدان ۱۴۶میلیمتر و سال گذشته ۸۴.۳ میلیمتر بوده که نسبت به میانگین سال گذشته ۱۳۴ درصد و بلندمدت هشت درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه وضعیت بارندگی در ملایر خوب بود، ادامه داد: ملایر امسال حداکثر ۲۷۴میلیمتر و سال گذشته ۱۲۳میلیمتر بارش داشته است که نسبت به بلندمدت ۹۶ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل هواشناسی استان همدان در ادامه سخنانش افزود:میزان بارندگی در نهاوند امسال ۳۱۳ میلیمتر و سال گذشته ۱۴۹ میلیمتر بوده که نسبت به سال گذشته ۱۰۹ درصد و نسبت به بلندمدت ۷۹ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه امسال در کبوتر آهنگ ۱۲۳ میلیمتر بارندگی داشتهایم، افزود: بارندگیها در شهرستان کبودرآهنگ نسبت به سال گذشته در کوتاهمدت ۴۵ درصد و در بلندمدت دو درصد افزایش داشته است.
حسینی میزان بارندگی در فامنین را ۱۶۳ میلیمتر عنوان کرد و گفت: میزان بارندگی امسال در اسدآباد ۲۹۴ میلیمتر و پارسال ۱۶۶ میلیمتر بوده که نسبت به درازمدت ۶۱ درصد افزایش داشته است.
نظر شما